понеділок, 23 квітня 2018 р.

Моя планета - Земля


День Землі в 2018 році: звичаї, прикмети і традиції святкування


Зупинися, людино, на мить...
І відчуй, як планеті болить.

Як із серця крик вирина - 
Зупинися, Земля в нас одна!
Бережімо Землю!








22 квітня святкується Міжнародний День Землі. Він покликаний нагадати кожному з нас, що Земля, її екосистеми – це наш спільний дім, який забезпечує нам життя, привернути увагу суспільства і кожної людини до проблем планети і навколишнього середовища. Нагадати, що кожен з нас повинен в міру своїх сил і можливостей зберігати наш спільний дім. 
У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилеглу територію, висадити хоча б одне дерево, відмовитися хоча б на день від використання автомобіля.
Земля дарує людям величезні багатства. Обов'язок кожного з нас зберегти дари Землі надовго. 

Про те, як необхідно бережливо відноситися до нашої планети, щоб не втратити її краси,
 на базі нашої школи відбувся семінар-практикум для спеціалістів шкільних бібліотек Тернопільського району на тему:                     «Роль шкільної бібліотеки у формуванні в учнів ціннісного ставлення до природи». Де вам поміг зрозуміти виховний захід: "Земля - це дивна казка незбагненна" в якому взяли участь учні 2-их  та 4-их класів.









А також методист Тернопільського районного методичного кабінету Савіцька Надія Михайлівна надала методичні рекомендації щодо участі керівників та вчителів закладів загальної середньої освіти у конкурсному відборі оригінал-макетів підручників для учнів 5 та 10 класів, ознайомила присутніх із інструктивно-методичними матеріалами для здійснення вибору закладами загальної середньої освіти проектів підручників за електронними версіями їх оригінал-макетів з кожної назви підручника та оформлення результатів вибору. 

Похожее изображение


Нехай земля квітує всюди - 

природу збережімо, люди!

Немає коментарів:

Дописати коментар